Trainingen op maat


Wij verzorgen bedrijfstrainingen op maat. We nemen de tijd om jullie behoeften en wensen helder te krijgen, daar passen we ons programma op aan. Door samen met je collega’s aan de slag te gaan, leer je elkaar niet alleen beter kennen, je gaat dezelfde taal spreken. Versterk je team in geavanceerde technologieën zoals de zünd, basis electronica en Arduino. Of het nu gaat om procesoptimalisatie, efficiëntieverhoging of teambuilding, onze deskundige trainers ontwikkelen een programma op maat.

Opties voor bedrijfstrainingen

Deze Electronica workshop is een praktische training met een kennismaking gericht op electronica wat betreft het meten en bouwen van schakelingen. Je hebt geen voorkennis nodig en leert de basics.

De workshop lijkt het meeste op een praktijkles, omdat je met kleine opdrachten de techniek en de mogelijkheden leert kennen. Je leert hoe laseren in zijn werk gaat, wat het verschil tussen snijden en graveren is.

De training start met een introductie en je leert hoe de machine in elkaar zit, welke modules er zijn en wat er allemaal mee kan.

Wil jij jouw print uit een 3D printer zien opbouwen? Na het volgen van deze workshop kun je de Ultimaker S5, Ultimaker 3 en de Ultimaker Extended 2+ zelfstandig bedienen. Je leert slicen en gaat printen met PLA en PET.

Deze Arduino workshop is praktisch van aard. Je gaat onder professionele begeleiding zelf stap voor stap aan de slag met elektronicacomponenten.

Ben je geïnteresseerd in 3D CAD? Wil je ontdekken wat je allemaal kunt bereiken met SolidWorks? Dan is deze hands-on introductie iets voor jou

Inschrijven