Over ons

Onze aanpak

Bij SPARK bouwen we aan een mooie toekomst, met toekomstbestendige leefomgevingen voor iedereen. Dat bouwen doen we samen met de ontwerp-, bouw- én technieksector, zodat deze nog sneller gebruik kunnen maken van slimme technieken die er zijn. Transitie is de opgave. Samenwerking is de vorm.

SPARK heeft hét netwerk van bedrijven, onderwijs- en kennisinstellingen in de ontwerp-, bouw- en technieksector. Deze partijen zijn bij onze learning community aangesloten, omdat wij de verbinding weten te leggen tussen de vraagstukken die leven en de potentiële oplossingen die jong talent en innovatieve start-ups nu én in de toekomst gaan bedenken.

Behalve een ijzersterk netwerk biedt SPARK (leer)programma’s, trainingen en workshops om verder te innoveren. Deze zijn toegankelijk voor bedrijven, overheidsorganisaties en onderwijsinstellingen die ook geloven in die groene en gezonde leefomgeving. Zo zetten we ons in om mensen vaardig te maken voor de toekomst.

Om zelf aan de slag te gaan hebben we een state of the art innovatielab. Daar hebben we beschikking over de modernste technieken, waar nieuwe ideeën worden gebouwd, getest en verbeterd. Dit is een omgeving waar falen niet bestaat én volop kansen liggen om te experimenteren.

Doe je mee?

Of je nu een student bent die zijn of haar ondernemersvaardigheden wil ontwikkelen, een startup-oprichter die op zoek is naar ondersteuning of een bedrijf dat wil samenwerken met jonge talenten, SPARK Campus biedt de ideale omgeving om jouw ambities waar te maken.
Wat SPARK Campus uniek maakt, is de synergie tussen onderwijs, onderzoek en ondernemerschap.

Bij SPARK Campus ben je omringd door gelijkgestemde mensen die je kunnen inspireren en ondersteunen op je reis naar succes. We bieden een breed scala aan programma’s en evenementen, zoals workshops, lezingen en hackathons, om innovatief denken en ondernemerschap aan te moedigen. Bekijk de mogelijkheden om samen te werken en klik op de button hieronder.