Samen impact creëren. Word onderdeel van het netwerk

Bij SPARK Campus, op de locaties Spark Lab in Den Bosch en Dome-X in Oss, ben je omringd door gelijkgestemde mensen die je kunnen inspireren en ondersteunen op je reis naar succes voor een toekomstbestendige leefomgeving. We bieden een breed scala aan programma’s en activiteiten, zoals workshops, lezingen en challenges , om innovatief denken en ondernemerschap aan te moedigen.

Als partner van het Dome-X-Spark netwerk krijg je toegang tot hoogwaardige faciliteiten op beide locaties. Dome-X in Oss biedt inspirerende faciliteiten voor evenementen, trainingen en permanente ruimtes voor uw startup. De SPARK Campus in Den Bosch heeft een volwassen Innovatie Lab met een geavanceerd machinepark, waarmee we uitdagingen uit de bouwsector samen met onze onderwijspartners omzetten in concrete oplossingen.

Wil je de echte verbinding aangaan en de voordelen ontdekken van onze samenwerking? Dit biedt talloze voordelen: kortingen op trainingen én events, maar ook deelname aan onze innovatie diners en meer. Van jong talent lidmaatschap tot aan premium partner; we hebben de verschillende vormen van samenwerken. Vul onderstaand formulier in én wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om je te voorzien van meer informatie

Plan een kennismaking in

Naam(Vereist)

Lid worden van SPARK Lab?

Ben je student of maker en wil je toegang tot onze werkplaatsen en machines? Word dan lid van SPARK Lab krijg toegang. De kosten hiervoor zijn €180 per jaar voor eenmanszaken en voor micro ondernemingen €400 per jaar. Studenten of docenten van Avans Hogeschool of kunnen kosteloos lid worden.