Alle events

Van Natuur tot Structuur: Ontdek Biobased Bouwen met de Nature Building Kit

Ben je klaar om de toekomst van duurzaam bouwen te ontdekken? Doe mee met onze workshop biobased bouwen met de Nature Building Kit!

Tijdens deze hands-on workshop duiken we in de fascinerende wereld van biobased materialen en verkennen we innovatieve bouwtechnieken die niet alleen milieuvriendelijk zijn, maar ook esthetisch en functioneel.

Met de Nature Building Kit krijg je de kans om zelf te verkennen en te leren hoe natuurlijke materialen zoals kurk, hout en hennep, maar ook rioolslib of schimmels gebruikt kunnen worden om duurzame en veerkrachtige structuren te creëren.

Wat kun je verwachten?

Deze workshop is interessant voor professionals uit de bouw, studenten, en iedereen die geïnteresseerd is in duurzame bouwpraktijken en het verkleinen van de ecologische voetafdruk van de bouwindustrie.

Schrijf je snel in, want de plekken zijn beperkt. Laat deze kans om een pionier te zijn in de toekomst van bouwen niet aan je voorbijgaan. We kunnen niet wachten om je te zien bij SPARK Campus en samen de bouw van morgen vorm te geven.

Laten we samen bouwen aan een duurzamere wereld!