Alle events

Introductie met SolidWorks

Ben je geïnteresseerd in 3D CAD? Wil je ontdekken wat je allemaal kunt bereiken met SolidWorks? Dan is deze hands-on introductie iets voor jou

Ben je geïnteresseerd in 3D CAD? Wil je ontdekken wat je allemaal kunt bereiken met SolidWorks? Dan is deze workshop iets voor jou. Deze hands-on introductie geeft je inzicht in de mogelijkheden van 3D CAD en hoe gemakkelijk het is om zelf modellen te creëren, te bewerken en samen te stellen tot een tastbaar product.

Programma

Tijdens deze SolidWorks workshop leer je verschillende vaardigheden die je helpen bij het realiseren van je ideeën. Je leert hoe je ontwerpen maakt die je kan gebruiken voor een freesmachine, lasersnijder of 3D printer en hoe je werktekeningen met bematingen maakt. Bovendien kun je met SolidWorks fotorealistische afbeeldingen maken van je ontwerpen.

Onder begeleiding van Maykel van Oirschot, een ervaren werktuigbouwkundig ingenieur met een passie voor 3D-ontwerp, ga je aan de slag. Maykel heeft ruime ervaring als SolidWorks trainer en heeft ook gewerkt als tekenaar/constructeur bij diverse bedrijven.

Voor wie is de workshop?

Deze workshop is geschikt voor een brede doelgroep, waaronder personen en bedrijven die geïnteresseerd zijn in 3D CAD en de mogelijkheden ervan willen ontdekken. Zelfs als je geen ervaring hebt met 3D CAD, is deze workshop laagdrempelig en toegankelijk.

Mis deze kans niet om jouw creativiteit om te zetten in ontwerpen met behulp van SolidWorks. Meld je nu aan voor de “Get a Grip” SolidWorks Workshop bij SPARK Campus!

Training op maat

Deze training wordt ook op maat gegeven. Voor meer informatie lees hier meer.