Alle berichten

Nieuwe talentontwikkeling bij SPARK Campus

18 januari 2024
Nieuwe talentontwikkeling bij SPARK Campus

SPARK Campus maakt onderdeel uit van een landelijk programma om nieuw talent te ontwikkelen. Want zonder deze talentontwikkeling hebben we niet de juiste vakmensen met de juiste skills om innovaties toe te passen in de ontwerp-, bouw- en technieksector. Kom ook werken, leren en innoveren bij SPARK Campus.

De organisatie TKI Bouw en Techniek is een programma gestart om talent ontwikkeling te stimuleren. Dit programma heeft als uitgangspunt het door TNO ontwikkelde Sharebouw&Techniek-concept dat de werelden van werken, leren en innoveren in regionale ecosystemen aan elkaar verbindt. In de animatie hieronder kun je precies bekijken hoe het werkt:

SPARK Campus als verbinder van Zuid Nederland

In Nederland zijn er 4 innovatiehubs die samen met regionale MKB-bedrijven, opdrachtgevers, onderwijsinstellingen en opdrachtgevers samenwerken. SPARK Campus is de regionale hub voor het zuiden. Wij werken samen met Jheronimus Academy of Data Science (JADS), Avans Hogeschool en Koning Willem 1 College (KW1C) om zo nieuwe talenten versneld te ontwikkelen.

Wil jij ook je talent versneld ontwikkelen? Ben je toe aan nieuwe uitdaging en wil je de stap naar de ontwerp-, bouw- of technieksector zetten? Neem dan snel contact met ons op en dan helpen we je op weg!