Alle berichten

Lonneke Wijnhoven treedt toe tot het bestuur van SPARK Campus

21 maart 2024
Lonneke Wijnhoven treedt toe tot het bestuur van SPARK Campus

Lonneke Wijnhoven treedt toe tot het bestuur van SPARK Campus

Met ingang van 14 maart 2023 vervult Lonneke Wijnhoven een rol als bestuurslid binnen Stichting SPARK Campus. Als directeur van Heembouw Architecten is Lonneke Wijnhoven vanaf de oorspronkelijke oprichting nauw betrokken geweest bij SPARK, destijds samenwerkend met oprichter Bert van der Els tijdens haar periode bij Heijmans.

De toetreding van Lonneke brengt waardevolle expertise op het gebied van vastgoed, innovatie en marketing naar het bestuur. Naast haar betrokkenheid bij SPARK, leidt ze ook Heembouw Architecten en de innovatie-inspanningen binnen Heembouw. Heembouw onderscheidt zich als ontwerpende bouwer door de unieke combinatie van ontwerp en realisatie.

Samen met directeur Cassandra Vugts en medebestuursleden Aukje Kuypers (CEO van Kuijpers) en Pieter Schendstok (Ondernemer) versterken we de focus op talent, technologie en vernieuwing.

Deze toevoeging aan het bestuur markeert een nieuwe fase voor SPARK, waarin de focus op talent, technologie en vernieuwing verder wordt versterkt en verfijnd.