Alle events

Open Coffee Bouw #34: Wiki House, de revolutie in de zelfbouw

WikiHouse is de revolutie in de zelfbouw, een wereldwijd open source concept. Maak een nieuw ontwerp of bouw een bestaand ontwerp, een kwestie van downloaden, uitfrezen en het bouwpakket in elkaar zetten. Bij Spark hebben ze het bouwpakket gemaakt en in Dome-X in elkaar gezet.

Tijdens Open Coffee Bouw op 11 september delen Vincent Muller van WikiHouse en Nick Gevers van Hendriks Bouw- en ontwikkeling hun ervaringen met het WikiHouse bouwen, een open source zelf ontwerp- en bouwmethode, downloaden en uploaden zeggen ze bij WikiHouse. De heren delen de inzichten van het proefproject bij Dome-X.

Entree is gratis met inschrijving.
Dome-X-Spark en Platform Open Coffee Bouw organiseren ongeveer 6 keer per jaar een evenement waar bedrijven uit de techniek- en bouwsector elkaar kunnen ontmoeten. Tijdens de Open Coffee Bouw is er voldoende gelegenheid om via speeddating andere bedrijven te leren kennen. Een hoogtepunt van het evenement is een interactieve masterclass van ongeveer 45 minuten, verzorgd door een expert of ervaringsdeskundige. Het evenement begint om 8:30 uur en duurt tot maximaal 10:30 uur. Open Coffee Bouw biedt het ideale platform om bouwbedrijven, architecten, woningbouwcorporaties, adviseurs en kennisinstellingen te ontmoeten, samen te leren en kennis uit te wisselen. Sinds 2023 heeft het platform zijn thuis gevonden bij Dome-X in Oss.

Deze masterclass is gratis maar niet vrijblijvend. U schrijft zich in en bij verhindering meld u zich af bij programmamanager Peter Linders via plinders@dome-x.biz