Werken met de zünd


Ontdek de kracht van onze op maat gemaakte trainingen bij SPARK Campus. Versterk uw team in geavanceerde technologieën zoals de ZUND, basis elektronica en Arduino. Of het nu gaat om procesoptimalisatie, efficiëntieverhoging of teambuilding, onze deskundige trainers ontwikkelen een programma op maat. Wij garanderen dat uw team niet alleen nieuwe vaardigheden verwerft, maar ook de samenwerking en innovatie stimuleert. Neem vandaag nog contact met ons op voor uw op maat gemaakte training en bereid uw team voor op succes en groei.

De Zünd G3 L-3200 is een high tech snij- en freescombinatie om uiteenlopende materialen te bewerken. Zolang het plaatmateriaal niet dikker is dan 60 mm dan kan de Zünd het snijden, graveren of frezen. Hout, kunststof, metaal, dibond, textiel, tapijt, schuim… noem maar op, de Zünd snijdt het!

De Zünd is een veelzijdige machine vandaar dat we voor deze machine een gehele trainingsdag hebben ingericht. Samen met de instructeurs van Zünd Benelux worden alle facetten van deze machine tijdens deze dag belicht.

Wat leer je?

De training start met een introductie en je leert hoe de machine in elkaar zit, welke modules er zijn en wat er allemaal mee kan. Vervolgens gaan we aan de slag met de User Interface en leer je files in te laden en een programma te schrijven. Uiteraard geven we tips en tricks waar je op moet letten. Dan komt het moment dat je zelf aan de slag gaat met de machine. Veiligheid staat voorop en na de machine-veiligheidsinstructie ga je de Zünd G3 L-3200 zelf gebruiken. 

Na deze dag kan je de machine zelfstandig en veilig bedienen, heb je een scala aan ervaring opgedaan en gewerkt met verschillende modules, gereedschappen en materialen.

Deze training duurt één dag en wordt in een kleine groep van minimaal twee tot maximaal vier personen gegeven.