Waarom kiezen voor SPARK?

Bij SPARK Campus geloven we in de kracht van innovatie en ondernemerschap. Onze campus is een bruisende hub waar studenten, startups en bedrijven samenkomen om te leren, te creëren en te groeien.

De synergie tussen onderwijs, onderzoek en ondernemerschap maakt SPARK uniek

Evalie Hovers

Of je nu een student bent die zijn of haar ondernemersvaardigheden wil ontwikkelen, een startup-oprichter die op zoek is naar ondersteuning of een bedrijf dat wil samenwerken met jonge talenten, SPARK Campus biedt de ideale omgeving om jouw ambities waar te maken.
Wat SPARK Campus uniek maakt, is de synergie tussen onderwijs, onderzoek en ondernemerschap.

Onze partnerschappen met vooraanstaande universiteiten en bedrijven zorgen voor een dynamische omgeving waarin kennis en ideeën vrijelijk kunnen stromen. We bieden een breed scala aan programma’s en evenementen, zoals workshops, lezingen en hackathons, om innovatief denken en ondernemerschap aan te moedigen. Bij SPARK Campus ben je omringd door gelijkgestemde mensen die je kunnen inspireren en ondersteunen op je reis naar succes.

Huidige samenwerkingen

Circulaire brug

Circulaire brug

Vijf partijen uit het bedrijfsleven, het onderwijs en de overheid slaan de handen ineen om nieuwe toepassingen te vinden voor gerecycled plastic. Door middel van de uitdaging van een 3D-geprinte brug willen zij kennis en ervaring opdoen met het hergebruik van plastic voor hoogwaardige producten.

lees meer
Smart Industry Fieldlab

Smart Industry Fieldlab

SPARK Campus is één van de Smart Industry Fieldlabs in Nederland met focus op Smart & Circular Construction. Smart Industry stimuleert bedrijven in de bouw- en technieksector om slimme technologie en digitalisering toe te passen en zo nieuwe businesskansen te creëren.

lees meer

Titel

Subtitel

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.