Alle events

Inschrijven kennismaking Traject Technische Oriëntatie (TTO)

De beroepen van morgen voor iedereen.

Er is een groeiende behoefte aan mensen met de juiste technische en digitale skills. Maar waar vind je die? Anderzijds, zijn er mensen die wel willen werken met technieken van de toekomst maar weten niet waar ze moeten beginnen.

Voor wie is dit traject interessant?

Eigenlijk voor iedereen die gemotiveerd is en interesse toont in techniek. Leeftijd en achtergrond zijn niet belangrijk, net zo min of een opleiding is afgerond. Er is dus geen startindicatie, voorkennis of opleiding nodig. Wat wel belangrijk is, is dat de persoon gemotiveerd is om te ontdekken waar zijn/haar ogen van gaan sprankelen.

Wat levert het op?

Een deelnemer leert in acht dagen, acht technieken, acht bedrijven en de medewerkers van die bedrijven kennen. Een deelnemer gaat zien wat verschillen zijn, maar gaat vooral bij zichzelf ontdekken wat hem/haar aanspreekt. Een techniek, een bedrijf, groot of klein of misschien wel een opleiding. Daarnaast speelt het sociale aspect van een groep ook een rol in de persoonlijke ontwikkeling van deelnemers.

Wanneer start dit traject?

SPARK Campus organiseert de zevende editie van het TTO in het voorjaar van 2024. De workshopdagen zijn op maandagen en vrijdagen tussen 6 mei en 7 juni (met uitzondering van feestdagen).

Nadat je je hebt aangemeld via onderstaande knop, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek (datum en tijd in overleg).

Locatie: SPARK Lab, Paardskerkhofweg 15, Den Bosch

Lees hier meer over het traject.

Zie jij kansen om te verbinden? Schrijf je dan in en kom kennismaken!